Personal Training

In het kader van ´Body Positive’ geef ik personal training. Elk lichaam is mooi, ongeacht de vorm of omvang. Body shaming zou in de ideale wereld niet bestaan en iemand kan niet worden beoordeelt op de buitenkant. Je weet nooit wat er in iemand omgaat of wat diegenen heeft meegemaakt.

Een weegschaal komt bij mij niet aan te pas, het cijfer wat hierop staat is niet leidend en werkt veelal demotiverend. Spiermassa is zwaarder dan vetmassa.

Het niet tevreden zijn met je lichaam, te dik/te dun, kan diverse oorzaken hebben. Vaak doordat we blootgesteld worden aan ideale plaatjes op de socials, je eigen omgeving, noem maar op.

Het gaat erom wanneer ben JIJ tevreden en wat zorgt ervoor dat jij lekker in je vel zit? Deze vraag kan alleen jij beantwoorden, ik ben graag je stok achter de deur op jouw reis.

We gaan op zoek naar jou eigen motivatie om voor elkaar te krijgen dat jij positief door het leven gaat, vertrouwt op je lichaam en lekker in je vel zit. Betekent dit dat het een uur afzien wordt? Misschien wel, maar het hoeft niet. Plezier er in hebben zorgt dat het je geen moeite kost en het daardoor makkelijk(er) inpast in je leven daarom kijken we naar oefeningen die het beste bij jou passen maar waar ook uitdaging inzit.

Nadat we jouw doel en motivatie hebben bepaald (en ook je valkuilen), wordt er een houdingsanalyse uitgevoerd. Hierbij kijk ik naar je basishouding en hoe je bepaalde bewegingen uitvoert. Op basis hiervan maken we een schema waar we mee aan de slag gaan.

De trainingen worden gegeven in mijn eigen privé studio en buiten, bij droog weer, op eigen terrein.