Over mij

Mijn naam is Simone Denessen en sinds juni 2020 gediplomeerd sportmasseur, uitgebreid met medical taping, blessurepreventie, manuele lymfedrainage en stoel-/hand-/hoofdmassage. Daarnaast heb ik de opleiding NASM Personal Trainer met goed gevolg afgerond en kun je ook voor personal training of duo training bij mij terecht.

Diverse gebeurtenissen en een fascinatie voor het menselijk lichaam hebben ertoe geleid volledig het roer om te gooien en mij te richten op het verhelpen van lichamelijke klachten bij mensen. Dit door inzet van diverse technieken zoals sportmassage, manuele lymfedrainage van het hoofd, medical taping, mobiliseren van gewrichten.

Mijn missie is mensen te helpen weer prettig in hun lichaam te zitten, te laten ontspannen en weer zonder klachten te laten bewegen.

De meeste voldoening haal ik uit mensen die bij me komen met al geruime tijd een (pijn) klacht, verschillende mensen hiervoor al bezocht hebben zonder resultaat en hen dan na slechts enkele behandelingen pijnvrij te laten zijn.