Laagdrempelige massages

Stoelmassage
Stoelmassage is een laagdrempelige variant van de reguliere ontspannende massages. Er wordt gebruikt gemaakt van een massagestoel waarop u, als klant, plaatsneemt voor een half uur durende drukpuntmassage over de kleding heen. Hierbij worden rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen gemasseerd. Na 30 minuten bent u ontspannen, helder en fit, verminderd het stress en bevordert het de circulatie van enerzijds de aanvoer van voedingsstoffen en anderzijds de afvoer van afvalstoffen.
Stoelmassages zijn ook zeer geschikt om te worden gegeven bij bedrijven.

Handmassage
Handmassages zijn bijzonder. Waarom? Omdat deze vorm van massage de hele mens een diepe ontspanning kan geven zonder het complete lichaam te masseren. Het is een moment waarop u al klant weer tot uzelf kunt komen. Het masseren van arm, handen en vingers is een mooi middel om de spieren in de onderarm en de handen en vingers soepel te houden. Tevens zorgt het voor een betere doorbloeding en laat het u beter slapen.

Indiase Hoofdmassage
Het hoofd wordt continu blootgesteld aan allerlei indrukken, stress en gedachten. Hoe mooi is het dat door middel van een massage een diepe ontspanning teweeg wordt gebracht waarbij u even alle gedachten kunt laten varen en uw hoofd kunt leegmaken.
Deze vorm van massage is voor iedereen toegankelijk daar u hiervan in zittende positie kunt genieten.